Ajánlat rögzítése

Első Magyar Termelői Tőzsde

Alkudj okosan és vedd olcsóbban!

Szolgáltatási díjtáblázat

Szolgáltatási díjak, díjtáblázat

5. verzió

kelt: Miskolc, 2022.03.01.

 

Amennyiben a regisztrált Felhasználó  a Díjtáblázatban szereplő bármilyen aktivitást végez vagy kezdeményez a Weboldalon, akkor a regisztráció módjának és az igénybe vett szolgáltatásnak megfelelő és a Díjtáblázatban szereplő díjazást fizet a Szolgáltató részére a Szolgáltató által kiállított és az érintett Felhasználó részére elektronikus (e-mail) üzenetben továbbított számla alapján.

A számlák általános fizetési határideje 1 nap, amelytől csak egyedi megállapodás esetén tér el a Szolgáltató.

Felhasználó által fizetendő díjakat és azok időbeli érvényességét az táblázatok tartalmazzák:

 

Tétel  Alap  Megfontolt  Fejlesztő  Sprint 
Magánszemély Vállalkozás Magánszemély Vállalkozás Magánszemély Vállalkozás Magánszemély Vállalkozás
Díjcsomagok Csomag díja ingyenes ingyenes 1.000 Ft+áfa/hó 25.000 Ft+áfa/év 2.000 Ft+áfa/hó 35.000 Ft+áfa/év 3.000 Ft+áfa/hó 50.000 Ft+áfa/év
Regisztráció ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes
Ingyenes aktív ajánlatok száma (db)
Az ajánlat 30 napig elérhető a Weboldalon, a 31. napon inaktíválásra kerül. 
1 1 3 3 5 5 10 10
Egyedi információs oldal a Felhasználó információi és anyagai alapján a Szolgáltató által elkészítve, amely
- 1.000 karakter hosszúságú szöveget
- 3 db képet tartalmaz
      ingyenes        
Egyedi információs oldal a Felhasználó információi és anyagai alapján a Szolgáltató által elkészítve, amely
- 3.000 karakter hosszúságú szöveget,
- 6 db képet tartalmaz
          ingyenes    
Egyedi információs oldal a Felhasználó információi és anyagai alapján a Szolgáltató által elkészítve, amely
- 5.000 karakter hosszúságú szöveget,
- 6 db képet,
- max 5 perc hosszúságú videót tartalmaz. A felvétel megjelenik a Weboldal Youtube csatornáján is.
              ingyenes
Egyéb szolgáltatások Ajánlat módosítása      500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa
Inaktív (törölt) ajánlat aktiválása      500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa 500 Ft/db+áfa
Alap (szalag) kiemelés      200 Ft/db+áfa 200 Ft/db+áfa 200 Ft/db+áfa 200 Ft/db+áfa 200 Ft/db+áfa 200 Ft/db+áfa
Fő kiemelés: Szalag és eltérő háttér kiemelés és előresorolás     1.000 Ft/db+áfa 1.000 Ft/db+áfa 1.000 Ft/db+áfa 1.000 Ft/db+áfa 1.000 Ft/db+áfa 1.000 Ft/db+áfa
Banner sávban megjelenési opció
1110x400 pixel méretű kép és a hozzá tartozó weboldal link elhelyzése 5 nap időtartamig 
      20.000 Ft+áfa   20.000 Ft+áfa   20.000 Ft+áfa
Partnereink sávban megjelenési opció       egyedi megállapodás   egyedi megállapodás   egyedi megállapodás
PR hír, hirdetés megjelenítése opció       egyedi megállapodás   egyedi megállapodás   egyedi megállapodás
Információs oldal módosítása a megvásárolt szolgáltatási csomag határidején belül       5.000 Ft+áfa   5.000 Ft+áfa   5.000 Ft+áfa
Megjelenés a Weboldal Twitter, Facebook, Youtube csatornáin     egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás
Egyedi szolgáltatást szeretnék     egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás egyedi megállapodás
Állást kínálok ajánlat elhelyezése   5.000 Ft/db+áfa   5.000 Ft/db+áfa   5.000 Ft/db+áfa   5.000 Ft/db+áfa

Egyedi megállapodás:

A Felhasználónak lehetőséget biztosítunk arra, hogy 10 db aktív ajánlatnál többet jelenítsen meg a Weboldalon. A Felhasználó az info@ematt.hu e-mail címen jelezheti az egyedi ajánlatra vonatkozó igényét.

 

Az egyes tételek magyarázatai és kitételei:

Regisztráció

A regisztráció folyamata, azaz a Weboldal használatához szükséges adatok rögzítése díjmentes minden Felhasználó részére.

Ajánlatok rögzítése

Termékek, a Szolgáltatások és a Befektetések aloldalakon a Felhasználó a Díjtáblázat szerinti ingyenes és díjköteles ajánlatokat helyezhete el.  Az ajánlatok 30 napig elérhetőek a Weboldalon, ezután inaktíválásra, majd további 30 nap után végleges törlésre kerülnek.

Állás ajánlatok rögzítése

Az Állások aloldalon a Felhasználó díjmenetesen helyezhet el "Állást keresek" ajánlatot, illetve díjmentesen jelentkezhetnek az állás hirdetésekre. "Állást kínálok" ajánlat elhelyezésére csak a céges Felhasználó jogosult, ami a Díjtáblázat szerint díjköteles. Magánszemély Felhasználó által a Weboldalra feltöltött "Állás kínálok" ajánlatokat a Szolgáltató előzetes értesítés nélkül törli. Az ajánlatok 30 napig elérhetőek az oldalon, ezután inaktíválásra, majd további 30 nap után végleges törlésre kerülnek.

Ajánlat módosítása

Rögzített ajánlatot csak a Szolgáltató módosíthat azzal a kikötéssel, hogy kizárólag olyan aktív ajánlat módosítható, amely nem része egyetlen alkufolyamatnak sem.

Inaktív (törölt) ajánlat aktiválása

Weboldal minden, a Felhasználó által törölt ajánlatot véglegesen eltávolít a Weboldalról a törléstől számított 30. napon. Eddig az időpontig lehetősége van a Felhasználónak arra, hogy újra aktiváltassa az általa törölt ajánlatot. Az ajánlat újraaktiválását az info@ematt.hu címen kérheti a Szolgáltatótól.

Ajánlat kiemelése

Felhasználó az ajánlatainak Weboldalon történő feltöltése során választhat, hogy az ajánlatot kiemelés nélkül, alap kiemeléssel vagy fő kiemeléssel rögzíti.

Az alap kiemelés során az ajánlat bal felső sarkában színezett háttérrel egy „KIEMELT” felirat jelenik meg. Az ajánlat sorrendi megjelenése nem változik.

Fő kiemelés esetén az ajánlat bal felső sarkában megjelenik a „KIEMELT” felirat, az ajánlat teljes hátterének színe megváltozik és az ajánlat a megjelenés időpontjában az ajánlati sorrend legelejére kerül. Ez az első pozíció csak időleges, addig tart, amíg egy másik Felhasználó nem indít egy további fő kiemeléssel rendelkező ajánlatot, mivel az kerül az első pozícióba, míg az addig első pozícióban lévő ajánlat a második lesz az ajánlati sorban.

A díj fizetése a kiemeléssel rögzített ajánlat megjelenésének időpontjában válik esedékessé. A Szolgáltató a díjakat havonta összesítve, az adott hónapot követő 5. napig számítja fel az Eladó Felhasználó számára.

Egyedi információs aloldal megjelenítése

Alapesetben a Felhasználó által biztosított szöveges információ, valamint képek és videó Szolgáltató általi feltöltését tartalmazza a Felhasználóhoz kapcsolódó aloldalra, amely a Felhasználó által feltöltött ajánlatok nézetéből érhető el.

Igény esetén az aloldal szövegét, képeit és videóját a Szolgáltató is elkészítheti. Az ilyen típusú szolgáltatások díja egyedileg kerül megállapításra.

A megjelenés időtartama egy naptári év, azaz 365 nap.

Az egy éves időtartam lejárata után az aloldal inaktíválásra vagy megújításra kerülhet. A megújítás díja megegyezik az aloldal létrehozásának díjával és további egy éves megjelenést biztosít.

Felhasználó kezdeményezheti a szolgáltatás kiegészítését, amely hosszabb szöveget, több képet vagy videó elhelyezését is tartalmazhatja.

Az egyedi információs oldal év közben történő tartalmi változtatása díjköteles. A szolgáltatás megújítása során igényelt tartalmi változtatás díjmentes, amennyiben a változtatás mértéke nem haladja meg az egyedi oldal kategóriájának kritériumait.  

PR hír, hirdetés megjelenítése

A PR hír vagy hirdetés megjelenítése csak a Szolgáltató és a Felhasználó egyedi megállapodása alapján történhet.

Az ÁSZF alapján a Felhasználó saját hibája miatti fiók törlése, kizárás 

Az ÁSZF részletesen tartalmazza azokat az eseteket, amelyek a Felhasználó fiókjának törlését és a Felhasználó Weboldalról történő kizárását eredményezik. A törlés és kizárás díjköteles.

Amennyiben bármely Felhasználó a Szolgáltató által kiállított és a Felhasználó részére továbbított számla/számlák alapján a fizetési kötelezettségének nem tesz eleget, a Szolgáltató jogosult a Felhasználó minden jogosultságát, beleértve, de nem kizárólagosan a regisztrációját, ajánlatait, alkufolyamatait és hirdetéseit, azonnali hatállyal felfüggeszteni. Amennyiben a Felhasználó felszólításre sem tesz eleget a fizetési kötelezettségének a Szolgáltató kártérítéssel élhet, valamint törölheti a Felhasználó regisztrációját, ajánlatait, alkufolyamatait és hirdetéseit, azzal a kitétellel, hogy az érintett alkufolyamatok résztvevőit tájékoztatja a kialakult helyzetről.

 

Az Első Magyar Termelői Tőzsde azért jött létre, hogy lehetőséget adjon termékek, szolgáltatások és befektetési opciók piacra juttatására. Ezen az oldalon a tagok eladhatnak, vásárolhatnak és alkudozhatnak, pontosan úgy, ahogyan egy piacon is tennék.