Ajánlat rögzítése

Első Magyar Termelői Tőzsde

Alkudj okosan és vedd olcsóbban!

Dolgozz velünk!

2021-03-07

Megbízásos és vállalkozói jogviszonyban keresünk területi képviselőket az ország teljes területén!

Kiemelt

Ha igazak az alábbi állítások Rád, akkor kihasználhatod az általunk kínált lehetőséget!

  • rendelkezel mezőgazdasági vagy élelmiszeripari kapcsolati tőkével a termelés és a kereskedelem területén és/vagy nem rettensz meg az ismeretlen emberekkel történő kapcsolatfelvételtől,
  • érthetően és meggyőzően kommunikálsz,
  • aktív internet felhasználó vagy, aki ismeri és érti az elektronikus kereskedelem működését, és aki képes ezen a téren segíteni azokat is, akiknek ez teljesen új terület,
  • és ami talán a legfontosabb, a szabadidődet bevételszerzésre szeretnéd használni.

Amit kérünk Tőled:

Látogasd meg azokat az üzleti partnereidet, ismerőseidet, vagy azokat a lehetséges jövőbeli felhasználókat, akik számára bemutathatod az E-MATT online piactér működését, regisztráld őket a felületen és segítsd őket a használatában.

Amit kínálunk Neked:

Teljesítményarányos jövedelem megbízásos (alkalmazotti) vagy vállalkozói jogviszonyban.

Amennyiben érdekel ez a bevételszerzési forma, akkor csak egy akadályon kell túljutnod: az E-MATT felületén kell jelentkezned!

Ehhez nem kell más, mint az, hogy regisztrálj magászemélyként, ha megbízásos jogviszonyra, vagy cégként, ha vállakozói jogviszonyra vágysz, keresd meg az állások között az ajánlatunkat és jelentkezz! 

További részletek az ajánlatban!

Az Első Magyar Termelői Tőzsde azért jött létre, hogy lehetőséget adjon termékek, szolgáltatások és befektetési opciók piacra juttatására. Ezen az oldalon a tagok eladhatnak, vásárolhatnak és alkudozhatnak, pontosan úgy, ahogyan egy piacon is tennék.