Ajánlat rögzítése

Első Magyar Termelői Tőzsde

Alkudj okosan és vedd olcsóbban!

"Alkudj a jó árért!" kampány

2024-04-17

Fordított alku a jó árért

Kiemelt

Az EMATT elsődleges célja a vevő és az eladó közötti kapcsolat leegyszerűsítése egy olyan környezetben, ahol a kommunikáció ideje lecsökken, de a hatékonysága jelentős mértékben növekszik. A kereskedelemben - legyen az klasszikus vagy digitális - a kommunikáció célja a legtöbb esetben információ szerzés és ezen keresztül lényegesen jobb vételi vagy eladási pozíció elérése.  

Az inputanyag kereskedelem alapvetése az, hogy az eladó határozza meg egy-egy termék ajánlati árát. Ezen a pozíción változtat az „Alkudj a jó árért!” kampány, ahol a vevő ad ajánlati árat a megvásárolni kívánt termék esetében.

A kampányban részt vesz minden olyan termék, amelynek nevében szerepel a kampány jelmondata és/vagy 1 Ft/t az ajánlati ár. A résztvevőknek nincs más dolga, mint regisztrálni az oldalon és megtenni az ajánlatot a megfelelő terméknél.

Segítség és további információ a +36307007425 telefonszámon érhető el.

Az Első Magyar Termelői Tőzsde azért jött létre, hogy lehetőséget adjon termékek, szolgáltatások és befektetési opciók piacra juttatására. Ezen az oldalon a tagok eladhatnak, vásárolhatnak és alkudozhatnak, pontosan úgy, ahogyan egy piacon is tennék.