Ajánlat rögzítése

Első Magyar Termelői Tőzsde

Alkudj okosan és vedd olcsóbban!

Eladná a gabonáját? Itt a helye!

2020-01-17

Ebben az évben első körben 5.000, majd további 20.000 tonna gabona felvásárlását kezdi meg kiemelt Partnerünk.

Kiemelt

A gabona felvásárlás területén új, de a mezőgazdasági termékkereskedelemben évtizedes tapasztalattal rendelkező Partnerünk nyit a hazai termelők irányába egy új értékesítési csatornát, amelyen keresztül első körben 5.000 tonna jellemzően búzát és kukoricát szeretne felvásárolni. 

Amennyiben az első 5.000 tonna beszerzése a terveknek megfelelően alakul, akkor további 20.000 tonnával bővíti a keretét még ebben az évben.

A Partnerünk elkötelezett abban, hogy a jelenkor kihívásainak megfelelve ne csak a klasszikus kereskedelmi csatornákat, hanem a piac egyéb területein már mindennaposnak számító digitális felületeket is használja a beszerzései és az értékesítése során, ezért döntött úgy, hogy az E-MATT rendszerében rejlő előnyöket kihasználva bővíti a portfólióját.

Ennek első lépése az E-MATT felhasználók ajánlatainak vizsgálata és az ideális ajánlatokra történő alkufolyamat indítása.

Mit jelent ez a gazdálkodóknak?

Egy új, független értékesítési és beszerzési csatornát, hiszen az E-MATT online piactéren nemcsak eladni, de vásárolni is lehet.

Ahhoz, hogy egy felhasználó ajánlatot tudjon elhelyezni az E-MATT online piactéren, regisztrálnia kell a rendszerben, majd feltölteni az ajánlatát az „Így működik az oldal” útmutatása alapján.

A Partnerünk elsősorban a rendszerben cégként regisztrált (jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, valamint őstermelő, mezőgazdasági kistermelő, családi gazdaság) felhasználók ajánlatait várja, amelyeket folyamatosan ellenőriz és a számára kedvező esetekben alkufolyamatot indít az eladási árra és vételre.

Az E-MATT online piactér úgy működik, mint egy valódi piac, amelyet a Felhasználóknak is érdemes ennek megfelelően kihasználni. Elfogadható az első ajánlat is, de a rendszer az alkudozásra épül és lássuk be, a piac mindig is az alkudozásról szól. A Partnerünk is ki szeretné ezt használni, ezért célszerű ennek megfelelően kialakítani az ajánlatot.

Alkudozni jó, ez a sava-borsa a kereskedelemnek.

Ha ki akarja próbálni milyen alkudozni egy digitális piacon, akkor itt az ideje kipróbálni!

Részese szeretne lenni ennek a piacnak? Csatlakozzon, próbálja ki!

Tetszeni fog!

Az Első Magyar Termelői Tőzsde azért jött létre, hogy lehetőséget adjon termékek, szolgáltatások és befektetési opciók piacra juttatására. Ezen az oldalon a tagok eladhatnak, vásárolhatnak és alkudozhatnak, pontosan úgy, ahogyan egy piacon is tennék.